Balet pentru copii by BuuFit Studio

Balet pentru copii

Balet pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 – 6 ani.

Baletul pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani este o activitate care combină mișcarea și muzica pentru a ajuta la dezvoltarea fizică și mentală a copiilor.

În cadrul claselor noastre de balet, copiii învață bazele dansului clasic prin exerciții de încălzire, poziții și mișcări simple, precum și prin jocuri și activități distractive.

Acestea sunt concepute pentru a îmbunătăți coordonarea, flexibilitatea, postura și forța fizică a copiilor, precum și pentru a le dezvolta capacitatea de concentrare.

Prin intermediul baletului, copiii pot dezvolta o pasiune pentru muzică și mișcare, care poate continua să îi inspire pe tot parcursul vieții lor.

dezvoltare balet

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul online sau să ne contactați telefonic.

4+

vârstă minimă

6

vârstă maximă

Beneficiile claselor de

Balet

Baletul poate introduce copiii în lumea culturii și a artelor, ajutându-i să își dezvolte un gust pentru frumos și să își îmbunătățească aprecierea pentru muzică și dans.

Participarea la cursurile de balet poate fi o activitate relaxantă și distractivă pentru copii, ajutându-i să se distreze și să se destindă.

Participarea la cursurile de balet poate aduce o serie de beneficii pentru copii, inclusiv:

  • Dezvoltarea fizică
  • Dezvoltarea mentală
  • Dezvoltarea socială
  • Introducere în cultură și artă
  • Relaxare si destindere
  • Creșterea încrederii în sine
dezvoltare balet

Dezvoltare

Baletul ajută la îmbunătățirea flexibilității, coordonării, posturii și forței fizice a copiilor.

relxare balet pentru copii

Relaxare și destindere

Participarea la cursurile de balet poate fi o activitate relaxantă și distractivă pentru copii, ajutându-i să se distreze și să se destindă.

frumusete balet pentru copii

Frumusețe

Baletul contribuie la îmbunătățirea posturii, a ținutei corporale, dezvoltarea creativității, creșterea încrederii în sine și nu în ultimul rând la construirea unui un corp frumos și sănătos.

Antrenor balet

Sergiu

antrenor balet si dans modern
testimonial antrenor

Buna! Ma numesc Sergiu, sunt balerin la Opera Nationala Cluj Napoca si instructor de dans. Am inceput sa indragesc aceasta forma de arta inca de la 9 ani cand am pasit pentru prima data intr-o sala de balet. O senzatie fenomenala pe care mi-o amintesc si acum cu drag.

Te invit si pe tine sa descoperi aceasta lume alaturi de mine!

Abia aștept să ne cunoaștem! Înscrierile la clasele de balet se fac online sau telefonic.