Sport & Fun by BuuFit Studio

Sport & fun pentru copii

Clase de sport & fun pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 – 12 ani.

Sportul te conectează cu cei din jurul tău, mai ales atunci când ești adolescent și îți dorești să faci parte dintr-un grup, să ai apartenență la o echipă și să fii recunoscut.

Adolesecenții care practică un sport au conexiuni mai bune cu persoanele din jurul lor, cu părinții, sunt mai sociabili și mai deschiși către comunicare.

Practicarea unui sport contribuie fundamental la îmbunătățirea relației cu sinele. Făcând sport, te dezvolți, arăți armonios și devii încrezător în propriile puteri nu doar pentru că arăți bine, ci și pentru că te simți bine.

La BuuFit Studio: facem mișcare, ne destindem, râdem și ne dezvoltăm împreună, dar mai ales, construim un mediu frumos și sănătos pentru practicarea sportului.

clasa de sport & fun pentru copii

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul online sau să ne contactați telefonic.

4+

vârstă minimă

12

vârstă maximă

Beneficiile claselor de

Sport & Fun

Sportul are un rol extrem de important în viața copiilor întrucât le îmbunătățește sănătatea, fizicul cât și psihicul.

Sportul consolidează scheletul, fortifică inima, și ajută copilul să-și coordoneze mișcările corpului.

Sportul zice NU deciziilor greșite!

Copiii învață abilități de comunicare, leadership, team building, calități care îl vor ajuta în viață și pe viitor.

Sportul are foarte multe beneficii, pe toate planurile. Însă iată câteva motive pentru care fiecare copil ar trebui să facă sport:

  • ajută la dezvoltarea fizică armonioasă
  • ajută la un stil de viată sănătos
  • promovează spiritul de echipă
  • sporește încrederea de sine (disciplină, respect, încredere)
  • oferă diverse oportunități de performanță

sport pentru copii

Condiție fizică

Practicarea sporturilor ajută copiii să-și dezvolte o bună condiție fizică și să-și mențină o greutate sănătoasă. Exercițiile fizice regulate ajută, de asemenea, la îmbunătățirea sistemului imunitar și la prevenirea bolilor cronice, precum diabetul și bolile de inimă.

sport pentru copii

Dezvoltare socială

Practicarea sporturilor îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile sociale, cum ar fi comunicarea și colaborarea. Participarea la competiții sportive poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă pentru copii de a-și face prieteni noi și de a-și dezvolta încrederea în sine.

sport pentru copii

Sănătate mentală

Exercițiile fizice regulate eliberează endorfine, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea dispoziției și la reducerea depresiei. De asemenea, sportul poate fi o modalitate bună pentru copii de a-și dezvolta abilitățile de gestionare a stresului și de rezolvare a conflictelor.

Antrenor sport & fun

Denisa

antrenor sport & fun pentru copii
testimonial antrenor

Denisa este o persoană sportivă și ambițioasă, care se concentrează pe dezvoltarea fizică și mentală a copiilor prin activitățile sportive. Cu un temperament energic și motivat, Denisa își propune să fie o sursă de inspirație pentru cei din jur și să ofere un exemplu pozitiv prin activitățile sportive. Ea este deschisă și comunicativă, fiind pregătită să ia parte la orice provocare, în special în ceea ce privește interacțiunea cu copiii și tinerii. Datorită pasiunii sale pentru sport și dorinței de a ajută oamenii, Denisa este o persoană plină de energie și entuziasm, care va face tot posibilul să îi ajute pe ceilalți să atingă obiectivele lor și să își depășească limitele.

Abia aștept să ne cunoaștem! Înscrierile la clasele de gimnastică ritmică se fac online sau telefonic.