Clase fitness by BuuFit Studio

Clase aerobic

Clase de aerobic pentru adulți

Indiferent dacă esti începător sau sportiv experimentat, cursul nostru de aerobică este conceput pentru a oferi un antrenament plin de energie, care să iti aducă o stare generală de bine.

Participarea la clasele noastre de fitness îți oferă o rutină de antrenament prestabilită și un program de exerciții bine structurat, care te poate ajuta să rămâi motivat și responsabil. Antrenorul te poate încuraja și te poate ghida pentru a-ți atinge obiectivele de fitness.

Așadar, haideți să începem să ne antrenăm împreună și să ne atingem obiectivele de fitness!

clase aerobic fitness

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul online sau să ne contactați telefonic.

Beneficiile unei

Clase fitness

Participarea la o clasă de fitness poate fi o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți starea de sănătate fizică și mentală.

Exercițiile fizice regulate pot ajuta la reducerea stresului, îmbunătățirea stării de spirit și creșterea nivelului de energie.

Participarea la o clasă de fitness poate aduce variație în rutina ta de antrenament, astfel vei avea oportunitatea de a experimenta noi exerciții și de a-ți diversifica antrenamentul.

Există multe motive pentru care ar trebui să alegi o clasă de fitness. Iată câteva dintre cele mai importante:

  • Îmbunătățirea sănătății fizice și mentale

  • Atingerea obiectivelor

  • Sporirea motivației și a responsabilității

  • Interacțiunea socială

clase fitness

Menținerea greutății și tonusului muscular

Odată ce înaintăm în vârsta, metabolismul începe să încetinească, iar menținerea unei greutăți sănătoase devine mai dificilă. Prin urmare, fitness-ul poate ajuta la menținerea greutății, la construirea și menținerea tonusului muscular.

clase fitness

Îmbunătățirea sănătății generale

Fitness-ul poate ajuta la reducerea riscului de boli cronice precum diabetul, bolile de inimă și hipertensiunea arterială. De asemenea, poate crește nivelul de energie și îmbunătăți starea de spirit.

clase aerobic fitness

Reducerea stresului

Adulții sunt adesea supuși unui nivel ridicat de stres datorită responsabilităților și presiunilor de la locul de muncă și de acasă. Exercițiile fizice pot ajuta la reducerea stresului prin eliberarea de endorfine, substanțe chimice din creier care induc starea de bine.

Antrenor fitness

Ioana

antrenor fitness si aerobic cluj
testimonial antrenor

Antrenor fitness și aerobică acreditat la nivel European de către Academia Fitness Education School. Cu o experiență de peste 7 ani de predare în domeniul claselor de grup și a diverselor antrenamente focusate pe îmbunătățirea echilibrului între corp și minte, am ales această profesie din pasiunea pentru sport și din dorința de a ajuta și pe alții să își atingă obiectivele pentru o viață mai sănătoasă.

Abia aștept să ne cunoaștem! Înscrierile la clasele de fitness se fac online sau telefonic.

Antrenor fitness

Raluca

antrenor de fitness cluj
testimonial antrenor

Mișcarea înseamnă bucurie, energie, bună-dispoziție și chef de viață.

Am absolvit facultatea de Educație Fizică și Sport în anul 2018 și masterul în Educație Fizică și Agrement în Turism în anul 2020.
În 2021 am absolvit cursul de Funcțional Fitness Trainer, la Brașov.

Consider că mișcarea trebuie să aibă loc în viața oamenilor deoarece să fii mereu în formă înseamnă să fii sănătos.

Abia aștept să ne cunoaștem! Înscrierile la clasele de fitness se fac online sau telefonic.