Descoperă povestea noastră

BuuFit Studio & Adventure

Cum s-a înființat conceptul BuuFit?

Fiind foști sportivi de performanță și înțelegând beneficiile sportului din viața de zi cu zi, am ales  continuăm pe acest drum. Urmând studiile facultății de Educație fizică și sport, pedagogia sportului și diverse cursuri în domeniu, am început transmitem mai departe ceea ce am învățat prin diferite activități sportive.

BuuAdventure

Am pornit prin sport outdoor, ore de ski și snowboard, tabere de vară și iarnă, și teambuildinguri, așa s-a înființat BuuAdventure. Pasiunea comună pentru sport, a fost principalul motiv care ne-a făcut să punem bazele acestui concept.

Echipa BuuAdventure

BuuFit Studio

Din dorința de a avea activitate și în afara taberelor de vară și de iarnă în anul 2020 a luat naștere BuuFit Studio, care se adresează tuturor copiilor și persoanelor care sunt gata să facă mișcare și să se relaxeze prin sport.

dans modern pentru copii

Fitness-ul este important pentru oricine, ultimele cercetări demonstrând că antrenamentele în sala de fitness sunt benefice tuturor, inclusiv copiilor. Este recomandat ca aceștia să fie activi fizic, să își îmbunătățească condiția fizică și activitatea zilnică.

Unui copil care nu face sport de mic, i se va părea mult mai greu ca adult, să facă loc în rutină zilnică unei astfel de activități.

Așa că fii eroul copilului tău, oferă-i un exemplu bun și faceți împreună mișcare.

Vă așteptăm la BuuFit Studio!

Echipa noastra de

Antrenori

Stefania
Stefania
Antrenor gimnastică artistică
Denisa
Denisa
Antrenor sport & fun
Giada
Giada
Antrenor judo
Denisa
Denisa
Antrenor majorete
Sergiu
Sergiu
Antrenor balet & dans modern
Raluca
Raluca
Antrenor personal fitness
Ioana
Ioana
Antrenor fitness & aerobic
sportul spune nu deciziilor gresite

Vă așteptăm alături de noi!