Gimnastica artistica by BuuFit Studio

Gimnastică artistică pentru copii

Gimnastică artistică pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-10 ani.

Gimnastica artistică este mult mai mult decât un sport; este o modalitate excelentă de a ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile motorii, să-și construiască încrederea în sine și să experimenteze bucuria mișcării.

Suntem încântați să te ghidăm prin lumea captivantă a acestei discipline sportive, care nu numai că promovează dezvoltarea fizică și coordonarea, dar și stimulează imaginația și creativitatea fiecarui copil care practică acest sport.

Gimnastica artistica pentru copii

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul online sau să ne contactați telefonic.

4+

vârstă minimă

10

vârstă maximă

Beneficiile claselor de

Gimnastică artistică

Gimnastica artistică aduce o serie de beneficii semnificative pentru copiii cu vârsta între 4 și 10 ani. Aceste avantaje nu se limitează doar la dezvoltarea fizică, ci influențează și aspecte cognitive, emoționale și sociale ale vieții lor.

Iată o listă cu principalele beneficii:

  • Dezvoltarea forței și a flexibilității:

  • Îmbunătățirea coordonării și a agilității:

  • Dezvoltarea discplinei și concentrării

  • Dezvoltarea increderii in sine

  • Îmbunătățirea si corectarea posturii
Dezvoltarea fizică a copiilor prin gimnastică

Dezvoltare

Prin antrenamentul regulat în gimnastică, copiii își dezvoltă musculatura și flexibilitatea, ceea ce îi ajută să aibă un corp mai sănătos și să își mențină o postură corectă.

Antrenament de gimnastică pentru copii

Disciplină

Gimnastica necesită o atenție și o disciplină deosebită. Copiii învață să se concentreze asupra detaliilor și să își stabilească obiective clare.

Dezvoltarea abilităților sociale prin gimnastică

Socializare

Prin participarea la cursuri de gimnastică, copiii interacționează cu alți copii, învață să lucreze în echipă și să respecte reguli, dezvoltând astfel abilități sociale esențiale.

Antrenor gimnastică artistică

Stefania

Stanila Alina Stefania Antrenor Gimnastica Artistica
testimonial antrenor

Este absolventă a Centrului Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București, absolventa a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca cu specializare în Kinetoterapie si motricitate specială ( nivel licența) , sport și performanță motrică în gimnastică (masterat), Managementul organizațiilor si activităților sportive (masterat).

Ca și sportivă, este o fostă gimnastă de performanță care a făcut parte din Lotul Național al României și este formată la școala de gimnastică din Deva. A reprezentat România la concursuri internaționale și este deținătoarea titlului de campioană europeană.

În calitate de antrenor promite să insufle mai departe pasiunea ei pentru gimnastica și să dezvăluie sportivilor secretele gimnasticii românești.

Abia aștept să ne cunoaștem! Înscrierile la clasele de gimnastică ritmică se fac online sau telefonic.